Ruilen & Retourneren

Een artikel retour sturen

Is het artikel wat je hebt besteld niet wat je ervan verwacht? Geen probleem.Je krijgt altijd het volledige bedrag wat je hebt betaald terug. 

Retourmogelijkheden

Als u niet tevreden bent met uw product kunt u het tot 14 dagen naar aankoop retourneren .

Stappenplan is als volgt:

1. Vul het formulier in voor een retourzending hier beneden.

3. verstuur het pakket naar: 

Grooviemonkey

Narcissensingel 64

6163 EE Geleen

Het product mag niet beschadigd zijn en moet in de zelfde staat inclusief verpakking worden geroutineerd. 

4. Wij streven ernaar om binnen 7 werkdagen uw retour te hebben behandeld u wordt op te hoogte gesteld via een e-mail.

 

Herroepingsrecht

Je kunt ook binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht door ons een verklaring te sturen dat je van de koop af wil zien. Dat kan middels het formulier (zie formulier onder aan de pagina). De verzendkosten voor het retour sturen van het product is voor uw eigen rekening. 

Terugbetaling

Bij een retour wordt het bedrag zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping, teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald. Wij mogen wachten met terug betalen totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat de producten zijn geretourneerd.

Groovie Monkey’ heeft het recht om een bedrag terug te storten via een ander betaalmiddel. Dit gebeurt alleen in het geval hier toestemming voor is gegeven door de klant, anders wordt er via hetzelfde betaalmiddel terugbetaald. Hieraan zullen nooit extra kosten verbonden zitten.

Klachten

Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Dan verzoeken wij je vriendelijk om dit binnen 10 dagen te melden bij onze klantenservice.

Heb je een andere klacht? Meld dit dan zo snel mogelijk bij onze klantenservice. Je kunt je klacht per mail indienen(support@grooviemonkey.com) .

Je klacht zal uiterlijk binnen 7 werkdagen behandeld worden. We sturen je hier per e-mail een bevestiging van.

  • Kunt u vinden op uw factuur
  •