Je omgeving is key!
Ze zeggen wel eens dat waar je mee omgaat je mee wordt besmet. Dit is niet alleen negatief, maar ook positief. Je omgeving voedt namelijk je energie. Het is daarom belangrijk om te werken aan de juiste omgeving. Ga om met mensen die dezelfde denkwijze hebben. Op deze mensen kun je steunen en ze helpen je groeien. Neem afstand van mensen met een negatieve energie en omring je met positieve en likeminded mensen.

Laugh in life!
Het is wetenschappelijk bewezen dat lachen goed voor je is. Lachen is goed voor je immuunsysteem en je bouwt hierdoor extra weerstand op. Daarnaast vermindert het stress door de aanmaak van endorfine, serotonine en dopamine. Deze stofjes komen door het lachen vrij in je hersenen waardoor je beter in je vel zit. Neem het leven dus niet altijd even serieus. Een gezonde mindset komt met een lekkere dosis lachen.

Wees dankbaar!
Niet alles is vanzelfsprekend. Wees daarom dankbaar, ook voor de kleine dingen in het leven. Waar je dankbaar voor bent zal zich vermenigvuldigen. Door ook de kleine dingen in het leven en de mensen om je heen te waarderen creëer je ook een stukje innerlijke rust. Omarm het leven en wees dankbaar voor elke dag.

Go to products

Beweeg!
Beweging is belangrijk voor zowel lichaam als geest. Je zult merken dat je je door een korte wandeling al een stuk opgewekter zult voelen. Zorg daarom dat je elke week een sport moment inplant of elke dag even lekker beweegt om fit te blijven.

Leer plannen!
Niet iedereen is een ster in plannen, maar het zorgt wel voor rust in je leven en in je hoofd. Maak je planning op orde, zodat je ook genoeg tijd over hebt voor de dingen die je echt belangrijk vindt. Zo voorkom je stress en weet je elke week naar welke doelen je toe werkt.

 

Wil jij op de hoogte blijven en jou mindset verbeteren?

Klik hier en schrijf je in!